Lägenheter 4:or i det omtalade Apogee Beach i Hollywood

Lägenheter 4:or i det omtalade Apogee Beach i Hollywood Florida, som kommer att stå klart år 2013. Granne med Atlanten och fin sandstrand, samtliga lägenheter har utsikt mot Atlanten. Ett ultimat och avslappnat boende. Lättillgängligt direkt vid Ocean Drive och med två internationella flygplatser i närheten, Miami International och Fort Lauderdale flygplats. Endast ett fåtal 4:or kvar till salu. Kontakta oss för lediga lägenheter, pris och läge. Möbelpaket kan köpas till. Ett boende utöver det vanliga - boka skandinavisk visning med oss! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Hollywood. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Hollywood och Florida.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
218 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet bestående av. Entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, tre badrum, gästoalett och stor balkong om ytterligare 32 m2 med utsikt mot Atlanten.
Kök
Fullt utrustat modernt intrett kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 24, hiss finns
Allmänt
Lägenheter 4:or i det omtalade Apogee Beach i Hollywood Florida, som kommer att stå klart år 2013. Granne med Atlanten och fin sandstrand, samtliga lägenheter har utsikt mot Atlanten. Ett ultimat och avslappnat boende. Lättillgängligt direkt vid Ocean Drive och med två internationella flygplatser i närheten, Miami International och Fort Lauderdale flygplats. Endast ett fåtal 4:or kvar till salu. Kontakta oss för lediga lägenheter, pris och läge. Möbelpaket kan köpas till. Ett boende utöver det vanliga - boka skandinavisk visning med oss!

Detta frånpris är för lägenhet på 5:e våningen.

Byggnad

Byggnadstyp
22-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Övrigt
Apogee Beach kommer att vara beläget precis frontline med stranden, vit finkorning sandstrand i Hollywood, precis norr om Miami på en av de mest prestigefyllda adresserna i södra Florida. En vacker byggnad med 22 plan och där alla lägenheterna har spektakulära vy över Atlanten, Intracoastal och utsikt över staden.Alla de 49 exklusiva lägenheterna kommer att ha golv till takfönster, stora balkonger och förstklassiga bekvämligheter, som spa, gym, bibliotek m m din fantasi. De eleganta lägenheterna är inspirerade av Carlos Ott och designade av Cohen Freedman Encinosa.

I byggnaden kommer att finnas en två våningar hög lobbyn, fantastiskt pooldäck och pool vid havet, strandpromenad, spa-och fitnesscenter, klubbrum och lounge, toppmodern teater, tonåring och barn-lounge.

Bekvämt beläget i Hollywood mellan Miami och Fort Lauderdale är Apogee Beach bara några minuter från
två internationella flygplatser, två hamnar, samt shopping i världsklass i Bal Harbour och Aventura.

Endast ett fåtal lägenheter finns kvar och fortfarande några till mycket bra pris.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Apogee Beach, Hollywood
Florida

Pris:
880 900 USD
Antal rum:
4
Boarea:
218 m2
Ref.nr
TCHFLAB3B

Dela

Till toppen