Absolut billigaste 3-rumslägenheten i eftertraktade Ocean Crest

Absolut billigaste 3-rumslägenheten i eftertraktade Ocean Crest, som ligger granne med havet och stranden på Jupiter Beach. Njut av utsikten över staden från 5:e våningen. Denna väl underhållna lägenhet har klinkergolv i hela vardagsrummet. Med underjordisk parkering, 24/7-säkerhet, ett fitnesscenter, klubbrum, mediarum och ett underbar poolområde med spa. Nära till några av de bästa stränderna i Jupiter. Minuter från shopping och restauranger. Njut av ett boende "Oceanfront". Kontakta oss för att köpa lägenhet i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
121 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum och en terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 6, hiss finns
Allmänt
Absolut billigaste 3-rumslägenheten i eftertraktade Ocean Crest, som ligger granne med havet och stranden på Jupiter Beach. Njut av utsikten över staden från 5:e våningen. Denna väl underhållna lägenhet har klinkergolv i hela vardagsrummet. Med underjordisk parkering, 24/7-säkerhet, ett fitnesscenter, klubbrum, mediarum och ett underbar poolområde med spa. Nära till några av de bästa stränderna i Jupiter. Minuter från shopping och restauranger. Njut av ett boende "Oceanfront".

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1982
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2011): 3 903 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 1 686 USD/kv.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².
Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

Jupiter Beach
Florida

Pris:
214 900 USD
Antal rum:
3
Boarea:
121 m2
Ref.nr
CR3271309

Dela

Till toppen