Lägenhet 3:a med fantastisk havsutsikt i spektakulära Akoya!

Lägenhet 3:a med fantastisk havsutsikt i spektakulära Akoya! Ligger precis vid havet! Helt renoverad lägenhet. Ingen annan lägenhet i byggnaden är konstruerad på detta sätt, garanterat! Denna enhet är en omgjord 2:a till 3:a med 2 sovrum. Perfekt för dig som vill ha låg månatlig HOA-avgift, men fortfarande vill ha utrymme för gäster i eget sovrum. Byggnaden erbjuder bekvämligheter i resortstil. Betjänad, 24 tim säkerhet, pool, tennis, spa, toppmodernt gym, inomhussquash, puttinggreen och mycket mer. Fantastisk utsikt över havet, stranden och Miami skyline. Två parkeringsplatser i garaget till denna lägenheten. Bra pris och låg HOA, samfällighetsavgift. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Miami Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Miami Beach och Florida.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet bestående av. Hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum och en balkong.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
16 av 48, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 3:a med fantastisk havsutsikt i spektakulära Akoya! Ligger precis vid havet! Helt renoverad lägenhet. Ingen annan lägenhet i byggnaden är konstruerad på detta sätt, garanterat! Denna enhet är en omgjord 2:a till 3:a med 2 sovrum. Perfekt för dig som vill ha låg månatlig HOA-avgift, men fortfarande vill ha utrymme för gäster i eget sovrum. Byggnaden erbjuder bekvämligheter i resortstil. Betjänad, 24 tim säkerhet, pool, tennis, spa, toppmodernt gym, inomhussquash, puttinggreen och mycket mer. Fantastisk utsikt över havet, stranden och Miami skyline. Två parkeringsplatser i garaget till denna lägenheten. Bra pris och låg HOA, samfällighetsavgift.

Hör med oss om lediga lägenheter i Akoya. Vi har ett flertal lediga lägenheter just nu. Det finns 2:or och 3:or till salu med olika lägen i byggnaden.

Byggnad

Byggnadstyp
48-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2004
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
1605
Övrigt
Akoya Condominiums är en 47 våningar högt bostadshus som ligger i Miami Beach, Florida. Byggt år 2004 och 150 meter högt, är Akoya Condominiums den tredje högsta byggnaden i Miami Beach, efter de 170 meter höga Blue and Green Diamonds. Akoya var ursprungligen planerad att heta White Diamond. Akoya har fler våningar än Blue and Green Diamonds, men har inte det diamantformade tak som de har. Akoya Condominiums är beläget längs stranden av Atlanten på Collins Avenue. Akoya Condominiums har 528 lägenheter, med 11 enheter per våning, vilket omvandlas till 48 våningar.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 419 USD/mån.
Fast.skatt. På förfrågan.

Tillåten uthyrning av HOA: Min 30 dgr, 12 ggr/år.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Akoya, Miami Beach
Florida

Pris:
499 999 USD
Antal rum:
3
Boarea:
90 m2
Ref.nr
CA1856293

Dela

Till toppen