Fint Townhouse, hörnradhus, i efterfrågade Paradise Palms Resort

Fint Townhouse i 2 plan, hörnradhus, i efterfrågade Paradise Palms Resort med egen pool. Detta underbara och vackra hus ligger nära klubbhuset och all bekvämligheter, med kort promenad till poolen och klubbhuset. Med hela 5 sovrum och 4 badrum med uppvärmd pool. Bara 10 minuter från Disney. Detta fantastiska hus har exklusiv inredning med granitbänkskivor i kök och i badrum, rena rostfria vitvaror, lönnträskåp och robust klinker i hela bottenvåningen. Nyligen nyrenoverad och köpet inkluderar alla fina kvalitetsmöbler, sängkläder och husgeråd. Upparbetad uthyrningsmarknad på huset med möjlighet att koppla till skandinavisk uthyrningsfirma och en mycket bra investering. Paradise Palms är en av de mest populära områdena i Kissimmee med många nöjda svenska och norska husägare, så ni behöver aldrig känna er ensamma. På området stort poolområde, klubbhus med bar, bio, restaurang, Internet, fitnesscenter m. m. Kontakta oss för att köpa hus i Kissimee. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Kissimee och Florida.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
188 m2 + 17 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat Townhouse i 2 plan bestående av:
Hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med frukostbar, lounge, fem sovrum, fyra badrum, tvättavdelning, täckt terrass och poolområde
med solterrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.
Tvättstuga
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
329
Övrigt
Fint Townhouse i 2 plan, hörnradhus, i efterfrågade Paradise Palms Resort med egen pool. Detta underbara och vackra hus ligger nära klubbhuset och all bekvämligheter, med kort promenad till poolen och klubbhuset. Med hela 5 sovrum och 4 badrum med uppvärmd pool. Bara 10 minuter från Disney. Detta fantastiska hus har exklusiv inredning med granitbänkskivor i kök och i badrum, rena rostfria vitvaror, lönnträskåp och robust klinker i hela bottenvåningen. Nyligen nyrenoverad och köpet inkluderar alla fina kvalitetsmöbler, sängkläder och husgeråd. Upparbetad uthyrningsmarknad på huset med möjlighet att koppla till skandinavisk uthyrningsfirma och en mycket bra investering. Paradise Palms är en av de mest populära områdena i Kissimmee med många nöjda svenska och norska husägare, så ni behöver aldrig känna er ensamma. På området stort poolområde, klubbhus med bar, bio, restaurang, Internet, fitnesscenter m. m.

Kontakta oss för intäkts- och kostnadskalkyl för uthyrning av detta huset.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 202 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool med solterrass och patio.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2014): 4 193 USD/år.
HOA (samfällighetsavgift): 510 USD/mån (betalas kvartalsvis).

Närområde

Allmänt
Paradise Palms i Kissimmee, med eleganta Townhomes och en magnifik entré med fontäner och du välkomnas av ett fantastiskt tropiskt paradis.Bara 8 minuter från Disney World, Sea World, Universal Studios, Orlando berömda International Drive, många berömda Florida golfbanor och andra sevädheter i närheten.

Inklusive concierge-service, 24-timmars bemannad säkerhet gate, 24-timmars digital videoövervakning säkerhet, höghastighetsinternet trådlöst i klubbhus och pool och mycket mer.

Området har många bekvämligheter, inklusive ett fantastiskt 950 m2 stort klubbhus med bastu, bio, spelrum, internet
, lounge, basket och volleyboll, upplysta tennisbanor, state-of-the -art fitnesscenter, pool med vattenfall, spa, och Tiki Bar och grill, barnpool och mycket mer!
Kommunikation
Enkel tillgång till Orlando i USA 192, SR I-4, SR 417 och Route 27.
Parkering
Eget garage och parkering framför garaget.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Radhus

Paradise Palms Resort, Kissimmee
Florida

Pris:
284 400 USD
Antal rum:
6
Boarea:
188 m2
Biarea:
17 m2
Tomtarea:
202 m2
Ref.nr
CS4804051

Dela

Till toppen