Rymlig 3-rumslägenhet med fantastisk utsikt

När man kommer i denna vackert renoverade och rymliga 3-rumslägenhet fängslas man av den fantastiska utsikten genom de stora fönsterpartierna (med skjutdörrar). Med utsikt över Singer Island havet och marinan, är detta boende bland de bästa i Florida! De stora sovrummen har anslutning till klädkammare och badrum med separat dusch och dubbla handfat. Det nya köket har vackra bänkskivor i granit och alla vitvaror är rostfria. Lägenheten har ny luftkonditionering. Den rymliga balkongen löper längs med hela lägenheten. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
116 m2
Rumsbeskrivning
Modern 3-rumslägenhet bestående av: Hall, vardagsrum/matplats, kök, två stora sovrum med klädkammare och badrum i anslutning av rummen och balkong om 23 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 12, hiss finns
Allmänt
När man kommer in i denna vackert renoverade och rymliga 3-rumslägenhet fängslas man av den fantastiska utsikten genom de stora fönsterpartierna (med skjutdörrar). Med utsikt över Singer Island havet och marinan, är detta boende bland de bästa i Florida! De stora sovrummen har anslutning till klädkammare och badrum med separat dusch och dubbla handfat. Det nya köket har vackra bänkskivor i granit och alla vitvaror är rostfria. Lägenheten har ny luftkonditionering. Den rymliga balkongen löper längs med hela lägenheten.

Huset erbjuder 24 timmars bevakning, hissar, pool, festlokal, bibliotek, hamn anläggning och klubbhus med restaurang på detta väl upplysta område. Det omges av 60 tunnland vatten och en 2 mil lång vandringsled. West Palm Beach flygplatsen ligger på 20 minuters avstånd med bil. Gardens Mall, stränder, restauranger, livsmedelsbutiker, golfbanor och Roger Dean Stadium ligger alla i närheten.

Byggnad

Byggnadstyp
12-planshus
Byggnadsår
1972
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Övriga byggnader

Carport

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2013): 2 982 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
The Palm Beaches, en fascinerande samling av kulturella mötesplatser, kulinariska mästerverk av kändiskockar och deras ägda restauranger, och dussintals internationellt kända destinationer. Fiska eller dyk i Golfströmmen-uppvärmda vatten, upptäck orörda stränder och golfbanor i världsklass. Shoppa i trendiga centrala stadskvarter och upplev ett pulserande nattliv.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

North Palm Beach
Florida

Pris:
325 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
116 m2
Ref.nr
R10085814

Dela

Till toppen