Fantastisk modern 5-rumslägenhet med underbar utsikt över havet.

Fantastisk modern 5-rumslägenhet med en hisnande utsikt över havet. Bostaden ligger på en exklusiv återvändsgata. En perfekt utsikt även över Intracoastal och Lake Worth. Skjutdörrar i glas ut till balkongen och pool på området.
Solida trägolv i alla rummen. Modernt kök, två badrum och garderober. Old Port Cove invånare tar sig med lätthet till en småbåtshamn av världsklass och Sandpipers Cove - en utmärkt restaurang. på grund. Old Port Cove har ett unikt läge på en 60 tunnland stor halvö omgiven av den norra delen av sjön Wort och Intracoastal vattenkanaler. Inom räckhåll för stränder, shopping och kultur. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
145 m2
Rumsbeskrivning
Modern 5-rumslägenhet bestående av: Entré, hall, vardagsrum, matrum, kök, tre sovrum, tvättavdelning, två badrum och balkong.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
24 av 25, hiss finns
Allmänt
Fantastisk modern 5-rumslägenhet med en hisnande utsikt över havet. Bostaden ligger på en exklusiv återvändsgata. En perfekt utsikt även över Intracoastal och Lake Worth. Skjutdörrar i glas ut till balkongen och pool på området. Solida trägolv i alla rummen. Modernt kök, två badrum och garderober. Old Port Cove invånare tar sig med lätthet till en småbåtshamn av världsklass och Sandpipers Cove - en utmärkt restaurang. på grund. Old Port Cove har ett unikt läge på en 60 tunnland stor halvö omgiven av den norra delen av sjön Wort och Intracoastal vattenkanaler. Inom räckhåll för stränder, shopping och kultur.

Byggnad

Byggnadstyp
25-planshus
Byggnadsår
1980
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2013): 6385 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
The Palm Beaches, en fascinerande samling av kulturella mötesplatser, kulinariska mästerverk av kändiskockar och deras ägda restauranger, och dussintals internationellt kända destinationer. Fiska eller dyk i Golfströmmen-uppvärmda vatten, upptäck orörda stränder och golfbanor i världsklass. Shoppa i trendiga centrala stadskvarter och upplev ett pulserande nattliv.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

North Palm Beach
Florida

Pris:
425 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
145 m2
Ref.nr
R10040126

Dela

Till toppen