Fantastisk 4:a hörnlägenhet med rymlig hörnterrass

Fantastisk 4:a hörnlägenhet med rymlig hörnterrass. Utsikt över golfbanan. Lägenheten har rostfria vitvaror och granitbänkar i köket. Master bedroom med eget badrum och ytterligare två stora sovrum. Stort vardagsrum och matsal som öppnar upp direkt mot terrassen. Lägenheten har också ett eget garage och byggnaden har hiss. Reunion är ett förstklassigt område med tre världsklass mästerskapsbanor designade av Palmer, Nicklaus och Watson, tillsammans med Annika Sörenstams Golf Academy. Med egen vattenpark, tennisbanor och mycket mer. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Kissimmee. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Kissimmee och Florida.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
111 m2
Rumsbeskrivning
4:a lägenhet bestående av: Entré, hall, vardagsrum, kök, tre sovrum, tvättavdelning, två badrum och en terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns
Allmänt
Fantastisk 4:a hörnlägenhet med rymlig hörnterrass. Utsikt över golfbanan. Lägenheten har rostfria vitvaror och granitbänkar i köket. Master bedroom med eget badrum och ytterligare två stora sovrum. Stort vardagsrum och matsal som öppnar upp direkt mot terrassen. Lägenheten har också ett eget garage och byggnaden har hiss. Reunion är ett förstklassigt område med tre världsklass mästerskapsbanor designade av Palmer, Nicklaus och Watson, tillsammans med Annika Sörenstams Golf Academy. Med egen vattenpark, tennisbanor och mycket mer.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med externa garage
Byggnadsår
2007
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
303

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: På förfrågan.
Fastighetsskatt (2012): 4 318 USD/år.

Närområde

Allmänt
Lägenheterna inne på Reunion Golf Resort är ett unikt boende inne på en prisbelönt golfbana till just nu under halva priset för kvarvarande lägenheter. Köp till golfmedlemsskap.

I Reunion har man flera pooler, två Cabana badhus, en bubbelpool med spa, täckt lusthus och en konsert- och fest paviljong. Njut av vackra trädgårdar med spaljéer, bänkar i parken och ett rymligt soldäck att njuta av Floridas sol runt den svalkande poolen. Allt finns här utan att du behöver lämna området.
Kommunikation
8 minuter från Walt Disney's parker.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Reunion ® Golf Resort, Kissimmee
Florida

Pris:
210 000 USD
Antal rum:
4
Boarea:
111 m2
Ref.nr
CS4802486

Dela

Till toppen