Väldisponerat rymligt Townhouse i 3 plan med studio

Väldisponerat rymligt Townhouse i 3 plan med hela 4 sovrum och en separat studio med ytterligare ett sovrum, 2 moderna badrum och en välproportionerad vardagsrrum och kök / matplats med bi-folding dörrar mot den rymliga trädgården. Fastigheten ligger nära både Wimbledon Chase och Raynes Park järnvägsstationer och är inom gångavstånd från Wimbledon Chase Primary School. Kontakta oss för att köpa hus i Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 till 5 sovrum
Boarea
118.6 m2
Rumsbeskrivning
4 sovrum och studieo med ett 5:e sovrum, 2 badrum, rymligt vardagsrum boende på tre våningar. Denna 1920-tals egendom, med original glasfönster i dörr och hall har två väl proportionerade och smakfullt inredda vardagsrum med öppen spis och högt i tak. Öppen planlösning varadagsrum / kök med bi-folding dörrar som leder till en övertäckt uteplats, anlagd trädgård med gamla träd och ytterligare en vacker uteplats mot slutet av trädgården. Det finns skräddarsydda dubbelfönster med träram på baksidan av fastigheten. På 2:a våningen finns tre sovrum, varav två är för dubbelsäng och ett familjebadrum. Den 3:e våningen har ytterligare 2 sovrum med takfönster och ett rymligt badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel och puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Väldisponerat rymligt Townhouse i 3 plan med hela 4 sovrum och en separat studio med ytterligare ett sovrum, 2 moderna badrum och en välproportionerad vardagsrrum och kök / matplats med bi-folding dörrar mot den rymliga trädgården. Fastigheten ligger nära både Wimbledon Chase och Raynes Park järnvägsstationer och är inom gångavstånd från Wimbledon Chase Primary School.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 85 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Wimbledon är inte bara hem till en av världens mest kända tennisturneringar. Wimbledon har också en fantastisk teater i världsklass och en historia som sträcker sig ända tillbaka till järnåldern. Wimbledon är uppdelad i två sektioner. Byn, som inkluderar High street och är uppbyggd kring ursprungliga medeltida byn och själva Wimbledon stad, som vuxit upp efter ankomsten av järnvägsstationen år 1838.
Kommunikation
Abbott Avenue är en tyst återvändsgata med gratis parkering. Wimbledon Chase järnvägsstation ligger bara 7 minuters promenad och Wimbledon tunnelbanestation 15 minuters promenad bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Abbott Avenue, Wimbledon
Wimbledon

Pris:
5 720 000 SEK
Antal rum:
6
Boarea:
118.6 m2
Tomtarea:
85 m2
Ref.nr
CWI120019

Dela

Till toppen