Rymligt Townhouse, hörnhus, i efterfrågade Barnes

Rymligt Townhouse, hörnhus, i efterfrågade Barnes, på Madrid Road, med en nyligen omfattande och noggrann gjord renovering. Med hög kvalitet i använda material och finish. Hörnhuset drar full nytta av ljuset invändigt och i trädgården, på grund av hörntomten som är mycket eftertraktat. Trädgården är öppen mot väst och med en sidogrind. Kontakta oss för att köpa hus i Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
150 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat Townhouse i 3 plan bestående av: En hall, salong, matsal, allrum, kök, frukostrum, tvättstuga och gäst garderob på bottenvåningen.
På övre våningen finns ett Master bedroom med badrum och ett omklädningsrum, ytterligare två sovrum med ett "Jack and Jill" badrum och ett användbart andra sovrum, som kontor eller sovrum. Två ytterligare sovrum, ett med eget badrum, ett förråd och massor av laging på loftet, som ligger på tredje våningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymligt Townhouse, hörnhus, i efterfrågade Barnes, på Madrid Road, med en nyligen omfattande och noggrann gjord renovering. Med hög kvalitet i använda material och finish. Hörnhuset drar full nytta av ljuset invändigt och i trädgården, på grund av hörntomten som är mycket eftertraktat. Trädgården är öppen mot väst och med en sidogrind.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Med Freehold.
Lokalt pris: 3 500 000 GBP.

Närområde

Allmänt
Barnes är känd för sin småstadskänsla, restauranger, kaféer, dammar, öppnar utrymmen, Våtmarkdjurliv, naturreservat och utmärkta skolor. Det finns två tågstationer i området - Barnes och Barnes Bridge. Över Themsen via Hammersmith Bridge, finns extra omfattande utbud av shopping och tillgång till Piccadilly, Hammersmith & City och Circle Line tunnelbanestationer.
Kommunikation
För pendlare erbjuds Barnes Station och Barnes Bridge Station med en frekvent service till Waterloo station. Motorvägen A4 ger tillgång till Heathrow och centrala London. Det finns också goda bussförbindelser som betjänar Putney, Richmond och Hammersmith som alla har tunnelbana.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Radhus

Barnes, London
Barnes, London

Pris:
42 700 000 SEK
Antal rum:
7
Boarea:
150 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CBA120030

Dela

Till toppen