Ett vackert och rymligt 3-plans parhus med separat lägenhet

Ett vackert och rymligt 3-plans parhus med 5 sovrum med en separat lägenhet, i utkanten av Nerja. Huset ligger i Exoticaområdet, mycket nära Nerja. Huset är rymligt och har en härlig privat pool och med en täckt pergola.En helt separat fristående lägenhet med två sovrum ett kök med matplats och ett badrum med duschkabin. Det finns möjlighet att köpa två intilliggande tomter: en för 200 000 Euro och den andra för 250 000 Euro. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Nerja.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
140 m2
Rumsbeskrivning
Bostaden består av ett rymligt L-format vardagsrum med öppen spis och matsal med direkt tillgång till terrassen. Köket är stort och välutrustat. Det finns också en garderob på denna våning. På andra våningen finns två sovrum, båda med egna badrum. På tredje våningen finns ett tredje sovrum som leder till en stor takterrass med fantastisk utsikt över Nerja, havet och bergen. Nedanför huset en helt separat fristående lägenhet med två sovrum ett kök med matplats och ett badrum med duschkabin.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans parhus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Ett vackert och rymligt 3-plans parhus med 5 sovrum med en separat lägenhet, i utkanten av Nerja. Huset ligger i Exoticaområdet, mycket nära Nerja. Huset är rymligt och har en härlig privat pool och med en täckt pergola.En helt separat fristående lägenhet med två sovrum ett kök med matplats och ett badrum med duschkabin. Det finns möjlighet att köpa två intilliggande tomter: en för 200 000 Euro och den andra för 250 000 Euro.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Parhus

Nerja
Costa del Sol

Pris:
495 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
140 m2
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCZTM3710

Dela

Till toppen