En stor attraktiv villa med pool i Cortijo San Rafael, Nerja

En stor attraktiv villa med pool i Cortijo San Rafael, Nerja. Cortijo San Rafael är utan tvekan en av de bästa bostadsområdena öster om Malaga, belägen mellan kusten vid Nerja och den historiska Pueblo Blanco i Frigiliana. Fastigheten har en stor 2-plansvilla med en boarea om 357 m2, med uppvuxen trädgård och med en stor 11 m x 4.5m pool och underbar utsikt över havet och bergen. Villan är utformad och konstruerad med internationellt hög standard med isolerad konstruktionsskalmur. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Nerja.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea
357 m2
Rumsbeskrivning
Boendet består av: På bottenenvåningen en hall, matsal som fortsätter till vardagsrummet med en attraktiv öppen spis, båda rummen har stora altandörrar till en täckt terrass med en öppen terrass utanför, i allt ca 80m2. Köket är fullt utrustat i en spansk lantlig stil och med en separat tvättstuga. Utanför hallen är Master svit med ett sovrum, välutrustadt badrum och ett omklädningsrum. På den nedre våningen som öppnar ut på trädgården nivå är en stor öppen planlösning fristående lägenhet med ett vardagsrum och sovavdelning, arrangemang med 2 dubbelsängar, pentry och separat badrum. Det finns också ett stort sovrum med dubbelsäng och duschrum. En stor tvättstuga kan göras om till ett fjärde sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En stor attraktiv villa med pool i Cortijo San Rafael, Nerja. Cortijo San Rafael är utan tvekan en av de bästa bostadsområdena öster om Malaga, belägen mellan kusten vid Nerja och den historiska Pueblo Blanco i Frigiliana. Fastigheten har en stor 2-plansvilla med en boarea om 357 m2, med uppvuxen trädgård och med en stor 11 m x 4.5m pool och underbar utsikt över havet och bergen. Villan är utformad och konstruerad med internationellt hög standard med isolerad konstruktionsskalmur.

Villan är för närvarande uthyrd och ägarna kan ge bevis på hög beläggning och en bra avkastning. Det finns parkeringsplatser och vacker uppvuxen trädgård med en gräsmatta och många buskar och träd. Andra funktioner inkluderar golvvärme (delvis gas och delvis med solpaneler). Säljes fullt möblerad.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1670 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Vatten/avlopp
Borrad brunn och septiktank.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Cortijo San Rafael, Nerja
Costa del Sol

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
357 m2
Tomtarea:
1670 m2
Ref.nr
CCZTM3748

Dela

Till toppen