Vackert charmigt radhus i 3 plan, hela 5 sovrum i Torrox Beach

Vackert charmigt radhus i 3 plan och hela 5 sovrum i Torrox Beach, Torrox Costa om ca 150 m2 och med access via kort trappa, med utmärkt parkering i närheten, har denna fastighet superb sydlig havsutsikt från en stor solig terrass om ca 40m2 och bara en kort promenad till gemensam pool och bara 5 minuters bilresa till antingen Nerja eller Torrox. Säljes fullt möblerad och är en utmärkt prisvärd investering för uthyrning. Kontakta oss för att köpa hus i Torrox Costa. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Nerja och Torrox.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 sovrum
Boarea
150 m2
Rumsbeskrivning
Radhuset i 3 plan består av:
De nedre 2 planen: Pentry, stor sal som innehåller verktyg och lagringsutrymme, 3 sovrum, ett med eget badrum och ytterligare en gästtoalett.
Övre plan: Attraktivt vardags-/matrum som vetter mot en stor terrassmed söderläge, modernt välutrustat kök, 2 sovrum och badrum. A/C i hela huset.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans radhus
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert charmigt radhus i 3 plan och hela 5 sovrum i Torrox Beach, Torrox Costa om ca 150 m2 och med access via kort trappa, med utmärkt parkering i närheten, har denna fastighet superb sydlig havsutsikt från en stor solig terrass om ca 40m2 och bara en kort promenad till gemensam pool och bara 5 minuters bilresa till antingen Nerja eller Torrox. Säljes fullt möblerad och är en utmärkt prisvärd investering för uthyrning.
Stranden alldeles i närheten.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Byggnadsyta och terrass
Tomtbeskrivning
Gemensam pool öppen påsk - oktober.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 1 170 Euro/år..
Fastighetsskatt (IBI): Ca. 400 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Radhus

Torrox Costa
Costa del Sol

Pris:
175 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCZTM3626

Dela

Till toppen