Fin lägenhet 3 rum och kök i Aloha, i hjärtat av Nueva Andalucía

Fin lägenhet 3 rum och kök om 112 m2 och ytterligare 98 m2 terrass i Aloha, i hjärtat av Nueva Andalucía. Detta lyxiga komplex erbjuder exotiska trädgårdar med en stor pool och ett klubbhus med uppvärmd inomhuspool, bastu och gym. Lägenheten har byggts med högsta standard i material och finish. Stor terrass med fin utsikt och mycket sol. Alla bekvämligheter inom gångavstånd, bra restauranger och olika golfbanor i området. Bör ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
112 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet 3 rum och kök om 112 m2 bestående av: Hall, vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två ensuite badrum och en stor terrass om hela 98 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två ensuite badrum,
Toalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 6, hiss finns
Allmänt
Fin lägenhet 3 rum och kök om 112 m2 och ytterligare 98 m2 terrass i Aloha, i hjärtat av Nueva Andalucia. Detta lyxiga komplex erbjuder exotiska trädgårdar med en stor pool och ett klubbhus med uppvärmd inomhuspool, bastu och gym. Lägenheten har byggts med högsta standard i material och finish. Stor terrass med fin utsikt och mycket sol. Alla bekvämligheter inom gångavstånd, bra restauranger och olika golfbanor i området.

Fastighetsskatt (IBI): 794 Euro/år.
Sophantering: 90 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 283 Euro/mån.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Aloha, Nueva Andalucía
Costa del Sol

Pris:
280 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
112 m2
Ref.nr
TAE100917

Dela

Till toppen