Lägenhet 3:a på andra våningen med utsikt över småbåtshamnen

Härlig lägenhet 3:a på andra våningen med utmärkt läge och med vacker utsikt över marinan i Lagos. Boarea om 86 m2. Med garageplats. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
86 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3:a bestående av: Hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns
Allmänt
Härlig lägenhet 3:a på andra våningen med utmärkt läge och med vacker utsikt över marinan i Lagos. Boarea om 86 m2. Med garageplats. Bra pris och läge.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1999
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.

Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen stödjer en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.

Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Marina de Lagos, Lagos
Västra Algarve

Pris:
189 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
86 m2
Ref.nr
CCPMA638

Dela

Till toppen