Lägenhet 3:a i Chinicato bara 3 km från Lagos till bra pris

Lägenhet 3:a med två sovrum i området Chinicato bara 3 km från Lagos, nära snabbköp, restauranger och kaféer. Lägenheten är i bra skick och består av två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök och vardagsrum. Dessutom har lägenheten en härlig panoramautsikt. Bra pris för allt ni får. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
98 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet med två sovrum i området Chinicato bara 3 km från Lagos, nära snabbköp, restauranger och kaféer. Lägenheten är i bra skick och består av två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök och vardagsrum. Dessutom har lägenheten härlig panoramautsikt.
Kök
Fullt utrustat kök
Badrum
Fullt utrustat kök
Två badrum

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Lägenhet 3:a med två sovrum i området Chinicato bara 3 km från Lagos, nära snabbköp, restauranger och kaféer. Lägenheten är i bra skick och består av två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök och vardagsrum. Dessutom har lägenheten en härlig panoramautsikt. Bra pris för allt ni får.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2004
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): 300 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 25 Euro/månad.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.

Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22.000 invånare, medan kommunen stödjer en bofast befolkning på 31.048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.

Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

Chinicato, Lagos
Västra Algarve

Pris:
107 500 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
98 m2
Ref.nr
CCPMA1224

Dela

Till toppen