Vackert designad 2-plansvilla i Santa Catarina med stor pool

Denna vackert designade 2-plansvilla i Santa Catarina med stor pool och tomt är en perfekt blandning av modern arkitektur och traditionella byggnadsmaterial både i interiör och exteriör. Den interna rymden och ljuset förstärks med hjälp av glasväggar och vinterträdgårdar, vilket ger ljusa rum. Villan är uppdelad i huvudbyggnaden med Master bedroom och en gästvinge med 3 sovrum och ett vardagsrum med pentry. En verkligt unik villa. Stor pool om hela 36 m2 med stor solterrass. Vacker takterrass med panormautsikt över omgivningarna. Kontakta oss för att köpa hus i Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
300 m2
Rumsbeskrivning
Villan är uppdelad i huvudbyggnaden med Master bedroom, ensuite badrum och en gästvinge med 3 sovrum, med 3 ensuite badrum och ett vardagsrum med fullt utrustat kök med frukostbar i öppen planlösning.
Kök
Fullt utustat kök.
Badrum
Fyra ensuite badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna vackert designade 2-plansvilla i Santa Catarina med stor pool och tomt är en perfekt blandning av modern arkitektur och traditionella byggnadsmaterial både i interiör och exteriör. Den interna rymden och ljuset förstärks med hjälp av glasväggar och vinterträdgårdar, vilket ger ljusa rum. Villan är uppdelad i huvudbyggnaden med Master bedroom och en gästvinge med 3 sovrum och ett vardagsrum med pentry. En verkligt unik villa. Stor pool om hela 36 m2 med stor solterrass. Vacker takterrass med panormautsikt över omgivningarna.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 24627 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Stor pool om hela 36 m2 med stor solterrass. Stor tomt om hela 24 627 m2.
Vatten/avlopp
Borrad brunn och septiktank.

Närområde

Allmänt
Santa Catarina da Fonte do Bispo är en socken i kommunen Tavira, i Algarve. Befolkningen år 2011 var 1809 invånare.

Santa Catarina är en liten by, som ligger i utkanten av Tavira-Loulé vägen (EN 270), cirka 11 km från centrum av Tavira. Den berömda Fonte do Bispo ligger en bit från vägen, längs klipporna. Församlingen är intimt förknippat med regionens jordar. Den södra delen av socknen, söder om EN 270, är baserat i kalksten, som kännetecknas av ytliga avlagringar. I norr, och parallellt med kalkstensområdena, är det en smal remsa av röd sandsten, känd som gres de Silves, lokalt kallad Arneiro eller pedra amoladeira. Norr om denna zon är det en bergig skifferzon, med kraftigt snidade dalar och rundade åsar.
Kommunikation
5 minuters bilfärd till Santa Catarina.
20 minuters bilfärd till Tavira.
30 minuters bilfärd till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Santa Catarina, Tavira
Östra Algarve

Pris:
1 495 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
24627 m2
Ref.nr
TCHTV0041

Dela

Till toppen