Fantastisk lägenhet 5:a i Larvotto, Monaco med havsutsikt

Fantastisk lägenhet 5:a om 234 m2 och med 3 stora altaner om totalt 69 m² med havsutsikt. Lägenheten är inrymd i ett modernt hus med vaktmästare, otroliga dekorationer och detaljer som väcker en charm av "belle époque" i denna vackra byggnad. Man kan njuta av breda, avrundade altaner, stora utrymmen och lyxiga material har använts. Lägenheten befinner sig i residenset Le Florestan som är beläget strax intill kvarteren Larvotto och Monte-Carlo. Denna otroliga lägenhet ligger pa 3:e våningen av totalt 12 våningar, är i mycket gott skick. Tre stora altaner varav två med havsutsikt , 2 källarutrymmen och 3 parkeringsplatser i byggnaden. Det mesta inom gångavstånd matbutiker, restauranger, busshållplats samt badstranden Larvotto. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Monaco. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Monaco.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
234 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av : Hall, stort vardagsrum med 2 altaner fullt utrustat kök med balkong, ett stort sovrum med altan, badrum och en klädkammare, 2 sovrum, 1 badrum, gäst-toalette och en lägenhet 1:a med dusch och separat ingång. Tre stora altaner varav två med havsutsikt , 2 källarutrymmen och 3 parkeringsplatser i byggnaden.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 12, hiss finns
Allmänt
Fantastisk lägenhet 5:a om 234 m2 och med 3 stora altaner om totalt 69 m² med havsutsikt. Lägenheten är inrymd i ett modernt hus med vaktmästare, otroliga dekorationer och detaljer som väcker en charm av "belle époque" i denna vackra byggnad. Man kan njuta av breda, avrundade altaner, stora utrymmen och lyxiga material har använts. Lägenheten befinner sig i residenset Le Florestan som är beläget strax intill kvarteren Larvotto och Monte-Carlo.

Denna otroliga lägenhet ligger pa 3:e våningen av totalt 12 våningar, är i mycket gott skick och består av : Hall, stort vardagsrum med 2 altaner fullt utrustat kök med balkong, ett stort sovrum med altan, badrum och en klädkammare, 2 sovrum, 1 badrum, gäst-toalette och en lägenhet 1:a med dusch och separat ingång. Tre stora altaner varav två med havsutsikt , 2 källarutrymmen och 3 parkeringsplatser i byggnaden. Det mesta inom gångavstånd matbutiker, restauranger, busshållplats samt badstranden Larvotto.

Byggnad

Byggnadstyp
12-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift 1500 Euro/mån.

Närområde

Allmänt
Området nedanför Annonciade mot havet heter Larvotto. Här finns Monacos enda allmänna badstrand. Privata stränder finns också på denna härliga sandstrand. Byggnaderna runt om i detta område är oftast enbart till uthyrning, mycket få är till salu, Det kända diskoteket i Monaco, "Sporting" där det också hålls mindre konserter och den tradionella " Rosornas bal " i Princessan Grace minne, det nya " Grimaldi Forum " konserthall/utställningshall/mässor mm ligger även här bredvid stränderna.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Larvotto
Larvotto, Monaco

Pris:
9 900 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
234 m2
Ref.nr
TCHME1007

Dela

Till toppen