Charmigt byhus i Pergine Valdarno, Arezzo Toscana för renovering

Charmigt fristående byhus i vackra Pergine Valdarno, Arezzoprovinsen Toscana. För renovering i två plan med källarplan och en boarea om ca 140 m2. Vi har kontakt till arkitekt, byggnadsingenjör och hantverkare på plats för renovering av huset. Med mindre trädgård för terrass och trädgård. Ett mycket bra pris och läge i denna vackra lilla småstad, belägen på en kulle med magisk utsikt över vinfält och vinodlingar. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea
140 m2
Rumsbeskrivning
För renovering i två plan med källarplan och en boarea om ca 140 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhufristående 2-plan med källarplan
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt fristående byhus i vackra Pergine Valdarno, Arezzoprovinsen Toscana. För renovering i två plan med källarplan och en boarea om ca 140 m2.
Vi har kontakt till arkitekt, byggnadsingenjör och hantverkare på plats för renovering av huset. Med mindre trädgård för terrass och trädgård. Ett mycket bra pris och läge i denna vackra lilla småstad, belägen på en kulle med magisk utsikt över vinfält och vinodlingar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Mindre trädgårdstomt för anläggande av terrass och trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Du kommer att förtrollas av den charmiga atmosfären, utsikten och vänligheten från den lilla stadens invånare i Pergine Valdarno. Belägen på en kulle, har den välbevarade staden ett gytter av charmiga kullerstenstengator och här ropar lokalbefolkningen ett glatt "Buongiorno" när du passerar. Staden är belägen mitt i den "gyllene triangeln" mellan Siena, Florens och Arezzo, ett område av historiskt strategisk betydelse, som hett bekämpades genom århundradena. I dag är det ett idealiskt läge för att ge dig tillgång till dessa tre viktiga konst-och kulturhuvudstäder i Toscana och staden har samtidigt behållit sin småstadscharm.

Trots sin ringa storlek har Pergine Valdarno all den service som behövs för det dagliga livet; en stormarknad, slaktare, frukt- och gröntbutik, bageri och kafé. Det finns en handfull bra restauranger i stan, och utspridda runt den närliggande landsbygden. Det finns ett arkeologimuseum och den vackra kyrkan San Michele med dess fresker. Slottet på stadens topp har anor tillbaka till år 1103.

Utsikten från staden är magisk och milsvida och man ser kullar täckta av olivlundar och vinodlingar samt skogar.

Renässansens mästare Masaccio kom från närliggande staden San Giovanni Valdarno och några av hans verk kan ses där. Det finns viktiga geologiska fossila fynd på Figline Valdarno och naturligtvis den vackraste delen av Toscana är nära till hands med Chianti kullarna, den florentinska kullarna, och städerna Siena och Arezzo. Fängslande Cortona och Trasimenosjön är heller inte långt borta.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Pergine Valdarno, Arezzo
Toscana

Pris:
80 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
140 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CP1453029

Dela

Till toppen