Rustikt renoverat lanthus med en vacker panoramautsikt

Rustikt renoverat lanthus med en vacker panoramautsikt och 2 km från den historiska staden med en medeltida borg och god infrastruktur, ca 30 minuter med bil att ta sig till flygplatsen i Ancona, 15 minuter till Senigallia. Huset ligger i en mycket fin position med panoramautsikt och inget isolerat läge, samt även med utsikt över stadens murar. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av två våningsplan. Bottenvåning: Kök, vardagsrum, sovrum, stort badrum. Övre våningen: Två sovrum med badrum, kök och matsal, vardagsrum, tvättstuga och balkong med panoramautsikt.
Kök
Ett utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med annex
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt renoverat lanthus med en vacker panoramautsikt och 2 km från den historiska staden med en medeltida borg och god infrastruktur, ca 30 minuter med bil att ta sig till flygplatsen i Ancona, 15 minuter till Senigallia. Huset ligger i en mycket fin position med panoramautsikt och inget isolerat läge, samt även med utsikt över stadens murar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 13000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
13 000 m2 tomt med medelhavsträdgård.
Vatten/avlopp
Vatten (brunn), el, gas centralvärme, braskamin, satellit-TV och telefon.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
17 km till havet och stränderna.
30 min. till Ancona int. flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Corinaldo, Ancona
Marche

Pris:
330 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
13000 m2
Ref.nr
CCHIBMC86

Dela

Till toppen