Rustikt restaurerat lanthus och vingård (1 - 2000 flaskor/år)

Rustikt restaurerat lanthus och vingård (1 - 2000 flaskor/år). Restaurerat med respekt för den ursprungliga funktionen med lokala hantverkare och uppdaterad med moderna inslag. Förstärkt struktur med återvinning av de ursprungliga stenarna. 3 km till by med alla nödvändig service. 10 minuter till Jesi och 30 km till Ancona. Utmärkt utsikt till de omgivande kullarna, privat läge, även om huset inte ligger helt isolerat. Påkostad och exklusiv renovering. 5 000 m2 tomt med vinodligar och olivträd. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
150 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av två våningsplan. Bottenvåningen: Matsal, vardagsrum, modernt kök, ett stort sovrum med ett badrum. Övre våningn: Galleri (studio), två sovrum (ett med garderob) och ett stort badrum.
Kök
Ett utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med vinkällare
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt restaurerat lanthus och vingård (1 - 2000 flaskor/år). Restaurerat med respekt för den ursprungliga funktionen med lokala hantverkare och uppdaterad med moderna inslag. Förstärkt struktur med återvinning av de ursprungliga stenarna. 3 km till by med alla nödvändig service 10 minuter till Jesi och 30 km till Ancona. Utmärkt utsikt till de omgivande kullarna, privat läge, även om huset inte ligger helt isolerat. Påkostad och exklusiv renovering. 5 000 m2 tomt med vinodligar och olivträd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5000 m2
Typ: Trädgård och vinodlingar
Tomtbeskrivning
5 000 m2 med olivlundar, vinodlingar och olika fruktträd. I trädgården finns en terrass med underjordisk vinkällare om ca 16 m2 och ett trädgårdshus för trädgårdsredskap och verktyg.
Vatten/avlopp
Vatten, elektricitet, gas-värme-system + pelletskamin, telefon, ADSL, larmsystem.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
27 km till havet och stränderna.
25 minuter till Ancona int. flygplats.
10 minuter till Jesi.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Pianello, Ancona
Marche

Pris:
485 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
5000 m2
Ref.nr
CCHIBMB77

Dela

Till toppen