Nyare 1-plansvilla 3 km från Dolceacqua med pool & olivodling

På bara 3 km från den fascinerande byn Dolceacqua med dess berömda slott Doria, i inlandet av Bordighera, ligger denna nyare villa till salu med 5000 m2 tomt med olivodlingar, som en extra inkomstkälla. Denna villa till salu i Dolceacqua på 1 plan med källare, består av: Hall, rymligt vardagsrum med kök och matplats, tre sovrum samt ett badrum. I källaren ett gästrum med badrum, perfekt för långväga gäster. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning
Denna 1 1/2-plansvilla består av: Hall, rymligt vardagsrum med kök och matplats, tre sovrum samt ett badrum. I källaren ett gästrum med badrum, perfekt för långväga gäster.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
På bara 3 km från den fascinerande byn Dolceacqua med dess berömda slott Doria, i inlandet av Bordighera, ligger denna nyare villa till salu med 5000 m2 tomt med olivodlingar, som en extra inkomstkälla. Denna villa till salu i Dolceacqua på 1 plan med källare, består av: Hall, rymligt vardagsrum med kök och matplats, tre sovrum samt ett badrum. I källaren ett gästrum med badrum, perfekt för långväga gäster.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5000 m2
Typ: Trädgård, pool och mark
Tomtbeskrivning
Med en solig pool och en trädgård, samt olivodling.
Vatten/avlopp
Grävd brunn, enskilt avlopp.

Närområde

Allmänt
Drygt 7 km från havet ligger den vackra byn Dolceacqua. Skönheten i Dolceacqua var känd av utländska resenärer redan under förra sekelskiftet. Ån "Nervia"delar byn i två delar: Den äldsta delen," La Terra " återfinns nedanför slottet och husen ligger i koncentriska cirklar. På andra sidan ån ligger "Borgo", också av medeltida ursprung, med ett monument som kallas "Monumento Alla Capra". Som i en saga, mystisk och förtrollad, smala gränder går upp och ner och i kors, som i en labyrint, med mörka passager. Därför är besökare på Italienska rivieran definitivt tvungna att besöka Dolceacqua. "Ponte Vecchio" (den gamla bron) är en av de mest eleganta arkitektoniska verken, beskriven av Claude Monet som en juvel, och som förbinder de två delarna "Terra "och" Borgo ".

Ekonomin i Dolceacqua består i huvudsak av jordbruksprodukter: Druvorna förvandlas till en bra "Rossese", ett "DOC" vin och efter högsäsong kan man se i byn, som i det förflutna, rengöring av oliver varefter en hög kvalitativ olivolja produceras. Här finns en autentisk och hårt arbetande befolkning, långt från den moderna människans bekymmer och ursinne och detta är kanske det som r hemligheten med Dolceacquas tjusning charm och lugn, dess oförglömliga fascination och med bfolkningens uppriktiga gästfrihet.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Dolceacqua
Ligurien

Pris:
695 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
5000 m2
Ref.nr
TCHIL3V45

Dela

Till toppen