Stor villa i 1 1/2 plan till salu med mark, gästvilla och pool

På den första kullarna i Andora (Ligurien), nedsänkt i olivlundar, stor villa i 1 1/2 plan till salu med mark, gästvilla och pool. Boarea om hela 450 m2 och gästvillan är om ca 50 m2 bestående av 2 sovrum, kök, badrum och förråd. Stora terrasser, verandor, grillplats med sommarkök, parkeringar och 2 vidbyggda garagebyggnader. Denna fastighet till salu i Ligurien är en perfekt oas av lugn och ro, långt från bullret från trafiken och stadens liv, men väldigt nära den stora anläggningar och nöjen: Hamnen, den sandiga stranden, affärer och restauranger ligger bara 6 km bort, men precis utanför fastigheten kan du njuta av vandring i naturen, antingen till fots eller med cykel. Den närmaste golfbanan, Garlenda, är 15 min. bilresa bort, medan ridning, tennisbanor och gym är bara 10 min. bort. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
0 rum
Boarea
500 m2
Rumsbeskrivning
Villan i 1 1/2 plan består av: Hall, 80 m2 vardagsrum, stort kök med tvättstuga, TV-rum med öppen spis och bar, 4 sovrum och 3 badrum. Det finns också ett fristående torn (vind) med en öppen yta om 70 m2 med badrum.

Gästvillan består av: 2 sovrum, kök, badrum och förråd.
Kök
Ett fullt utustat kök och ett mindre i gästvillan.
Badrum
Tre badrum och ett badrum i gästvillan.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla i vinkel med gästvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
På den första kullarna i Andora (Ligurien), nedsänkt i olivlundar, stor villa i 1 1/2 plan till salu med mark, gästvilla och pool. Boarea om hela 450 m2 och gästvillan är om ca 50 m2 bestående av 2 sovrum, kök, badrum och förråd. Stora terrasser, verandor, grillplats med sommarkök, parkeringar och 2 vidbyggda garagebyggnader. Denna fastighet till salu i Ligurien är en perfekt oas av lugn och ro, långt från bullret från trafiken och stadens liv, men väldigt nära den stora anläggningar och nöjen: Hamnen, den sandiga stranden, affärer och restauranger ligger bara 6 km bort, men precis utanför fastigheten kan du njuta av vandring i naturen, antingen till fots eller med cykel. Den närmaste golfbanan, Garlenda, är 15 min. bilresa bort, medan ridning, tennisbanor och gym är bara 10 min. bort.

Övriga byggnader

Två vidbyggda garagebyggnader till gästvillan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4500 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Denna villa i Ligurien är omgiven av 2 000 m 2 trädgårdar och terrasser + 2 500 m2 olivlundar.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Andora, eller Marina di Andora som det ofta kallas, är en stad på den italienska rivieran i regionen Ligurien, som ingår i provinsen Savona. Andora är belägen i den västra delen av den italienska rivieran mellan Capo Mele i öster och Capo Mimosa i väster. Det kustnära området kallas för Riviera delle Palme (palmrivieran), som är centrerad i Savona. I väster är det Riviera dei Fiore (blomsterrivieran), som sträcker sig från den franska gränsen till Cervo. Andora hade en befolkning på 7 638 fasta invånare år 2008 och under sommarmånaderna är här 10 gånger så många personer i staden.

Den ursprungliga staden ligger på en kulle med den vänstra stranden av floden Merula där den mynnar i havet. Marina di Andora är den utveckling som sprids längs kusten från medeltiden och framåt, först som fiske och båtbyggeri centrum, då under de senaste 50 åren som en turistort. Det är 55 km från Savona, den största staden i provinsen, 15 km från Imperia, 40 km från Sanremo och 100 km från Genua. Det område är en del av Mountain gemenskapen Ingauna. Några av de församlingar som hör till Andora inkludera Conna, Colla Micheri, San Bartolomeo, San Pietro, Stellanello och Rollo.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Andora
Ligurien

Pris:
1 420 000 EUR
Boarea:
500 m2
Tomtarea:
4500 m2
Ref.nr
TCHIL4V69

Dela

Till toppen