Nyrenoverad villa med 360 ° panoramautsikt från havet till bergen

Nära centrum av byn Perinaldo, nyrenoverad villa med breda terrasser och omgiven av trädgård om 4 300 m2 som inkluderar rustika stenmurar. Perfekt som ett andra hem samt för uthyrning och investering. En av få fristående hus till salu i Perinaldo. Med stor parkering på denna fastighet. Fastigheten har 360 ° panoramautsikt från havet till bergen som omger Perinaldo, vilket gör denna villa verkligen speciell och till ett förmånligt pris. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 sovrum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Denna villa består av ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, matsal och relaxavdelning, samt stor solig terrass och en balkong med utsikt över bergen.

På övre våningen finns två sovrum, båda med eget badrum och privat trappa.

I källarplan: 2 vinkällare med valv och 2 tvättstugor och med stor terrass mot trädgårdsodlingarna.
Badrum
Två ensuite badrum.
Kök
Fullt utrustat mindre kök.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källarplan
Uppvärmning
Braskamin
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nära centrum av byn Perinaldo, nyrenoverad villa med breda terrasser och omgiven av trädgård om 4 300 m2 som inkluderar rustika stenmurar. Perfekt som ett andra hem samt för uthyrning och investerimng. En av få fristående hus till salu i Perinaldo. Med stor parkering på denna fastighet till salu i Perinaldo. Fastigheten har 360 ° panoramautsikt från havet till bergen som omger Perinaldo, vilket gör denna villa verkligen speciell och till ett förmånligt pris. Bör definitivt ses!

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4300 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Borrad brunn och septiktank.

Närområde

Allmänt
Perinaldo är en kommun med en by i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien, belägen cirka 120 km sydväst om Genua och ca 30 km väster om Imperia.

Perinaldo är en härlig gammal by bara 20 minuter från havet.
Byn har allt: butiker, mycket bra restauranger, post och bank, apotek

Perinaldo är en pittoresk liten by med mindre än 1000 invånare i inlandet av Imperiaprovinsen i nordöstra delen av Ligurien. Byggd på toppen av en kulle sydost om Apricale. Från Perinaldo och dess antika fästning har man utsikt över regionen, dess dalar, bergskedjor och det azurblå havet.

Beläget 600 m höjd över havet vid foten av Alperna, är Perinaldo bara 14 km från havet, 50 km från Monaco, 22 km från San Remo och 80 km från Nice och flygplatsen.

Alla viktiga sevärdheter och turistattraktionerna i den franska Côte d'Azur och den italienska rivieran kan lätt nås med bil-, tåg från kusten eller kollektivtrafik.

På grund av Perinaldos privilegierade geografiska läge och höjd, dess närhet till havet, dess hisnande vyer och dess optimala väderförhållanden, har Perinaldo varit en populär mötesplats för astronomer under flera århundraden. Det är dessutom födelseplatsen för Cassinifamiljen, som spelade en viktig roll i den moderna förståelsen av himlavalvet. Denna länk med historia återspeglas i hela byn: i sina gatunamn, väggmålningar och indikationer.

Perinaldo är hem för en berömd musikfestival varje år i juli månad.

Användbara länkar
http://www.perinaldofestival.com/
http://www.astroperinaldo.it/
http://www.perinaldo.org/


När det gäller fastighets- och lägenhetsköpare finns en bra mix mellan italienare och européer (fransmän, britter, skandinaver, holländare och tyskar).

Väderförhållandena under sommaren är mycket bra: 600 meter över havet innebär att klimatet alltid är fräschare och mildare än vid kusten.

Naturligtvis under vintern är det en viss grad lägre än vid kusten och man kan se snö 1 eller 2 dagar per år. Men inte varje år.
Kommunikation
14 km till havet och stränderna vid Bordighera.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Perinaldo
Ligurien

Pris:
360 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
4300 m2
Ref.nr
CCIL5V30

Dela

Till toppen