Villa i 2-plan i Seborga med havsutsikt - bra pris!

Villa i 2-plan i Seborga med havsutsikt och vacker terrassträdgård. 5 km från havet, i inlandet av Bordighera, nyare byggt hus med kvalitet i alla detaljer, med trädgård ochfin havsutsikt. Möjligt att anlägga pool på 900 m2 tomt. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien. Bra pris.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
130 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat villa i 2 plan bestående av:

Bottenvåningen: Entré, soligt vardagsrum med amerikanskt kök och utgång på verandan och trädgården, sovrum, badrum och garderob.

Översta våningen: Två dubbelrum med terrass och badrum
Kök
Fullt utrustat öppet kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa i 2-plan i Seborga med havsutsikt och vacker terrassträdgård. 5 km från havet, i inlandet av Bordighera, nyare byggt hus med kvalitet i alla detaljer, med trädgård ochfin havsutsikt. Möjligt att anlägga pool på 900 m2 tomt. Bra pris.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 900 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
En trädgård om 900 m2 med en grillplats och möjlighet att bygga en swimmingpool och med tre parkeringsplatser.
Vatten/avlopp
Borrad brunn och septiktank.

Närområde

Allmänt
Seborgas historia är rolig och fascinerande. År 1079 blev Furstendömet Seborga en del av det heliga romerska riket. Senare under 1748, (fördraget Aquisgrana) var Furstendömet Seborga inte integrerad i Republiken Genua, inte heller nämndes det i den wienska kongressen år 1815 som en del av kungariket Sardinien, nämns inte i Furstendömet Seborga i lagen av Italiens enande 1861. Och sist men inte minst Furstendömet Seborga har inte betraktats som en del av Republiken Italiens bildande år 1946. Med hänsyn till deras speciella situation, valde Seborgas invånare år 1963 sin Prince-Giorgio I. Det finns ingen spänning mellan "Furstendömet" Seborga och den italienska regeringen. Polis, hälsa, telekommunikation, skola och alla andra offentliga tjänster tillhandahålls som i resten av Italien. Seborgas invånare betalar regelbundet skatter, deltar i den italienska administrationen och röstar i lokala och nationella (italienska) val.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Seborga
Ligurien

Pris:
550 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
900 m2
Ref.nr
CCHIL5V40

Dela

Till toppen