Attraktivt renoverat 2-vånings byhus i Loreto Aprutino.

Attraktivt renoverat 2-vånings byhus i Penne nära Loreto Aprutino. Fastigheten är varsamt renoverad med bevarade tegelvalv och tegeltrappor. Huset har 2 våningar. På bottenvåningen finns vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgården och kök. En intern trappa leder till andra våningen som har 3 sovrum (ett med balkong) och 2 badrum med badkar och dusch. På baksidan finns en liten trådgård med uteplats.Loreto är en klassisk italiensk stad med ett vackert historiskt centrum. Det finns många arkitektoniska pärlor och bra restauranger, butiker och annan. Stränderna vid Adriatiska havet nås på 20 min med bil. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Huset har 2 våningar. På bottenvåningen finns vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgården, och kök. En intern trappa leder till andra våningen som har 3 sovrum (ett med balkong) och 2 badrum med badkar och dusch.
Kök
Mindre kök.
Badrum
2 badrum
Två badrum

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Detta 2-vånings renoverade byhus har återställts varsamt för att bevara den ursprungliga interuiören med vackra tegelvalv och trappor. Huset har en lätt och ljus interiör med gaseldad centralvärme via radiatorer, modern och snygg badrumsinredning. På baksidan finns en balkong med vidsträckt utsikt och en liten trädgård med uteplats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 150 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Vatten/avlopp
Kommunaklt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Loreto Aprutino är en livlig och mycket karakteristisk stad omgiven av böljande kullar på bara 20 minuter från kusten och 30 min. från flygplatsen i Pescara. Området är mycket populärt för sin utsökta olivolja.
Kommunikation
20 min till stranden.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Radhus

Loreto Aprutino
Abruzzo

Pris:
250 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
150 m2
Ref.nr
CLAA621

Dela

Till toppen