Lägenhet 2:a i Montesilvano granne med stranden med havsutsikt

Lägenhet 2:a i Montesilvano granne med stranden på 10:e våningen med havsutsikt. Lägenheten består av: Hall, kök-vardagsrum, ett sovrum, ett badrum, förråd och en sluten balkong om totalt 60 m2. Lägenheten har renoverats under år 2005. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet 2:a bestående av: Hall, vardagsrum, fullt utrustat kök, ett sovrum, ett badrum, ett förråd och inglasad balkong med utsikt över havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum med badkar.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
10 av 11, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 2:a i Montesilvano granne med stranden på 10:e våningen med havsutsikt. Lägenheten består av: Hall, kök-vardagsrum, ett sovrum, ett badrum, förråd och en sluten balkong om totalt 60 m2. Lägenheten har renoverats under år 2005. Bra pris och läge.

Byggnad

Byggnadstyp
11-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunlat vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: 380 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 485 Euro/år.
Sopskatt: 180 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Montesilvano är en modern strandort. Sandstränder med restauranger, barer och kaféer kantar stranden. En flack strandpromenaden sträcker sig milsvida i varje riktning med en bilfri cykelväg vid havet och utanför. Färsk fisk är tillgänglig dagligen från fiskehamnen (utanför högsäsong) tillsammans med marknader som säljer närproducerad mat och varor av allehanda slag.

Om du vill utforska ytterligare, ta en bil inåt landet till kullarna och sedan de berömda Gran Sassobergen och Majella nationalpark. Spektakulära för deras djurliv, landskap och romersk arkeologi - på vintern är det möjligt att köra upp i bergen och åka skidor inom en timmes resa.
Kommunikation
Pescara flygplats: 10 min.
Stranden: 50 m.
Affärer och restauaranger: Gångavstånd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Montesilvano
Abruzzo

Pris:
93 900 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CLAPPE118

Dela

Till toppen