Lägenhet 3:a med stor terrass och havsutsikt i Montesilvano

Lägenhet 3:a med stor terrass och havsutsikt i Montesilvano. Belägen på 5:e våningen i en byggnad byggd år 2008. Med en boarea om ca 85 m2. Terrassen går runt i lägenheten och har en area om ca 70 m2. Ingår i köpet privat parkeringsplats med elektrisk port och det är möjligt att köpa ett garage i samma byggnad för 35 000 Euro. Lägenheten ligger nära reatauranger och affärer och ca 300 meter till stranden. Flygplatsen i Pescara och Rom kan nås med flygbuss. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
85 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten har följande layout: Entré, vardagsrum med tillgång till terrass med havsutsikt, öppet kök med matplats, 2 sovrum och 2 badrum, samt en stor terrass om hela 70 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum, ett med badkar och ett med duschkabin.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 8, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 3:a med stor terrass och havsutsikt i Montesilvano. Belägen på 5:e våningen i en byggnad byggd år 2008. Med en boarea om
ca 85 m2. Terrassen går runt i lägenheten och har en area om
ca 70 m2. Ingår i köpet privat parkeringsplats med elektrisk port och det är möjligt att köpa ett garage i samma byggnad för 35 000 Euro.
Lägenheten ligger nära reatauranger och affärer och ca 300 meter till stranden. Flygplatsen i Pescara och Rom kan nås med flygbuss.
Bör definitivt ses!

Byggnad

Byggnadstyp
8-planshus med garage i bottenplan
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: 490 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 50 Euro/mån.
Sopskatt: 200 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Montesilvano är en modern strandort. Sandstränder med restauranger, barer och kaféer kantar stranden. En flack strandpromenaden sträcker sig milsvida i varje riktning med en bilfri cykelväg vid havet och utanför. Färsk fisk är tillgänglig dagligen från fiskehamnen (utanför högsäsong) tillsammans med marknader som säljer närproducerad mat och varor av allehanda slag.

Om du vill utforska ytterligare, ta en bil inåt landet till kullarna och sedan de berömda Gran Sassobergen och Majella nationalpark. Spektakulära för deras djurliv, landskap och romersk arkeologi - på vintern är det möjligt att köra upp i bergen och åka skidor inom en timmes resa.
Kommunikation
Pescara flygplats: 10 min.
Stranden: 300 m.
Affärer och restauranger: Gångavstånd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Montesilvano
Abruzzo

Pris:
234 900 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
85 m2
Ref.nr
CLAPPE472

Dela

Till toppen