3:a nära havet med terrass om ca 20 m2 i Montesilvano

3:a nära havet med terrass om ca 20 m2 i Montesilvano.
Trevlig lägenhet på 6:e våningen om ca 70 m2. Vardagsrummet har tillgång till terrassen, kök, 2 sovrum och 2 badrum. Privat parkeringsplats. Affärer, restauranger och stranden på gångavstånd. Nära busshållplats för buss till flygplatserna i Pescara och Rom. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet 3:a bestående av: Hall, vardagsrum, fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum och terrass med markis om ca 20 m2 med utsikt över havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
6 av 8, hiss finns
Allmänt
3:a nära havet med terrass om ca 20 m2 i Montesilvano.
Trevlig lägenhet på 6:e våningen om ca 70 m2. Vardagsrummet har tillgång till terrassen, kök, 2 sovrum och 2 badrum. Privat parkeringsplats. Affärer, restauranger och stranden på gångavstånd. Nära busshållplats för buss till flygplatserna i Pescara och Rom.

Byggnad

Byggnadstyp
8-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Montesilvano är en modern strandort. Sandstränder med restauranger, barer och kaféer kantar stranden. En flack strandpromenaden sträcker sig milsvida i varje riktning med en bilfri cykelväg vid havet och utanför. Färsk fisk är tillgänglig dagligen från fiskehamnen (utanför högsäsong) tillsammans med marknader som säljer närproducerad mat och varor av allehanda slag.

Om du vill utforska ytterligare, ta en bil inåt landet till kullarna och sedan de berömda Gran Sassobergen och Majella nationalpark. Spektakulära för deras djurliv, landskap och romersk arkeologi - på vintern är det möjligt att köra upp i bergen och åka skidor inom en timmes resa.
Kommunikation
Pescara flygplats: 10 min.
Stranden: Gångavstånd.
Affärer och restauaranger: Gångavstånd.
När buss- och tågstation.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Montesilvano
Abruzzo

Pris:
135 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CLAPPE498

Dela

Till toppen