Del av ett byhus, bottenplan & innergård - panoramavy mot havet

Del av ett byhus, antingen bottenplan som är delvis renoverad för 74 000 Euro med egen ingång eller övre plan för renovering och 69 000 Euro. Eller om ni köper båda våningsplanen. Huset ligger nära slottet Loreto Aprutino i den historiska stadskärnan, med helt fantastisk panoramavy ner mot havet. Huset har två olika ingångar: en för bottenvåningen och en på första våningen. Varje våning är på ca 65 m2. Den lilla innergården som kommer med huset är mycket ovanligt i stadens historiska centrum. Fastigheten är idealiskt belägen för B & B eller för två familjer. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
65 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat renoverat byhus i två plan och detta är del av byhuset på bottenplan med egen tillhörande innergård bestående av:

Bottenvåning: Kök, vardagsrum och matsal, två sovrum, badrum och liten innergård. Bottenvåningen är delvis renoverad (ny el, nya golv och nytt badrum).

Den övre våningen är i behov av renovering och kostar 69 000 Euro och med identisk layout som bottenvåningen.
Kök
Enklare kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Del av ett byhus, antingen bottenplan som är delvis renoverad för 74 000 Euro med egen ingång eller övre plan för renovering och 69 000 Euro. Eller om ni köper båda våningsplanen. Huset ligger nära slottet Loreto Aprutino i den historiska stadskärnan, med helt fantastisk panoramavy ner mot havet. Huset har två olika ingångar: en för bottenvåningen och en på första våningen. Varje våning är på ca 65 m2. Den lilla innergården som kommer med huset är mycket ovanligt i stadens historiska centrum. Fastigheten är idealiskt belägen för B & B eller för två familjer. Bra pris och läge.

Närområde

Allmänt
Loreto Aprutino är en livlig och mycket karakteristisk stad omgiven av böljande kullar på bara 20 minuter från kusten och 30 min. från flygplatsen i Pescara. Området är mycket populärt för sin utsökta olivolja.
Närservice
20 min till stranden.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Radhus

Loreto Aprutino
Abruzzo

Pris:
74 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
65 m2
Ref.nr
CLAPA43B

Dela

Till toppen