Lägenhet 3:a med havsutsikt i Montesilvano i Abruzzo - bra pris!

Lägenhet 3:a med havsutsikt i Montesilvano i Abruzzo. På 7:e våningen med hiss. Den här lägenheten består av: Vardagsrum med tillgång till balkong med panoramautsikt, litet kök, 2 sovrum och badrum med dusch. Lägenheten ligger endast 100 meter från den vita sandstranden i Montesilvano, med privata och fria stränder. All service i närheten. Den internationella flygplatsen i Pescara kan nås med buss. Ett fantastiskt pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Den här lägenheten består av: Vardagsrum med tillgång till balkong med panoramautsikt, litet kök, 2 sovrum och badrum med dusch.
Kök
Ett fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum med dusch.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
7 av 8, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 3:a med havsutsikt i Montesilvano i Abruzzo. På 7:e våningen med hiss. Den här lägenheten består av: Vardagsrum med tillgång till balkong med panoramautsikt, litet kök, 2 sovrum och badrum med dusch. Lägenheten ligger endast 100 meter från den vita sandstranden i Montesilvano, med privata och fria stränder. All service i närheten. Den internationella flygplatsen i Pescara kan nås med buss.
Ett fantastiskt pris och läge.

Byggnad

Byggnadstyp
8-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Montesilvano är en modern strandort. Sandstränder med restauranger, barer och kaféer kantar stranden. En flack strandpromenaden sträcker sig milsvida i varje riktning med en bilfri cykelväg vid havet och utanför. Färsk fisk är tillgänglig dagligen från fiskehamnen (utanför högsäsong) tillsammans med marknader som säljer närproducerad mat och varor av allehanda slag.

Om du vill utforska ytterligare, ta en bil inåt landet till kullarna och sedan de berömda Gran Sassobergen och Majella nationalpark. Spektakulära för deras djurliv, landskap och romersk arkeologi - på vintern är det möjligt att köra upp i bergen och åka skidor inom en timmes resa.
Kommunikation
Pescara flygplats: 10 min.
Stranden: 100 meter.
Affärer och restauranger: Gångavstånd.
När buss- och tågstation.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Montesilvano
Abruzzo

Pris:
95 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CLAPPE563

Dela

Till toppen