Stort Townhouse med terrass och fantastisk utsikt i Villa Celiera

Stort Townhouse med terrass och fantastisk utsikt i Villa Celiera. Den totala boarean är om ca 180 m2 och består av ett stort vardagsrum, kök med utgång till terrassen, 3 sovrum, 2 badrum. Huset har nyligen restaurerats till en hög standard, och är mycket prisvärt. Alla snickerier är nya och av bästa kvalitet, de keramiska golvplattor är också nya och badrumsinredningenär ny. Huset har centralvärme med nya moderna radiatorer. Huset ligger i Villa Celiera, på en kulle 700 meter över havet med helt fantastisk utsikt över de skogsklädda bergssluttningarna i den omgivande nationalparken. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
180 m2
Rumsbeskrivning
Den totala boarean är om ca 180 m2 och består av ett stort vardagsrum, kök med utgång till terrassen, 3 sovrum, 2 badrum. Huset har nyligen restaurerats till en hög standard. Alla snickerier är nya och av bästa kvalitet, de keramiska golvplattorna är också nya och badrumsinredningen är ny. Huset har centralvärme med nya moderna radiatorer.
Kök
Badrum
Fullt utrustat kök
Två badrum

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt
Stort Townhouse med terrass och fantastisk utsikt i Villa Celiera. Den totala boarean är om ca 180 m2 och består av ett stort vardagsrum, kök med utgång till terrassen, 3 sovrum, 2 badrum. Huset har nyligen restaurerats till en hög standard, och är mycket prisvärt. Alla snickerier är nya och av bästa kvalitet, de keramiska golvplattor är också nya och badrumsinredningenär ny. Huset har centralvärme med nya moderna radiatorer. Huset ligger i Villa Celiera, på en kulle 700 meter över havet med helt fantastisk utsikt över de skogsklädda bergssluttningarna i den omgivande nationalparken.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Villa Celiera är belägen med ett vackert läge på en klippa av kalksten i närheten av Voltignoplatån och byn ingår i Gran Sasso-Laga nationalpark. Orten nämndes redan på 1200-talet under namnet Celeria, Cilera eller Cellaria. Dess historia är knuten till den för tidemn viktiga cistercienserklostret Santa Maria i Casanova, byggdes i slutet av 1100-talet. Villa Celiera var en del av kommunen Civitella Casanova fram till år 1914.
Närservice
Villa Celiera har restauranger, barer och annan service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Villa Celiera
Abruzzo

Pris:
69 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
180 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CLAA421

Dela

Till toppen