Prisvärd lägenhet med havsutsikt till salu i Martinsicuro, Abruzzo

Prisvärd lägenhet med havsutsikt till salu i Martinsicuro, Abruzzo, Italien. Lägenheten ligger på första våningen och har egen entré. Lägenheten har en total boarea om ca 55 m2 och består av en entré, vardagsrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Det finns 2 terrasser, en vetter mot havet och den andra mot en trädgård. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
55 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten har en total boarea om ca 55 m2 och består av en entré, vardagsrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Det finns 2 terrasser, en vetter mot havet och den andra mot en trädgård.
Pentry
Fullt utrustat pentry
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Prisvärd lägenhet med havsutsikt till salu i Martinsicuro, Abruzzo, Italien. Lägenheten ligger på första våningen och har egen entré. Lägenheten har en total boarea om ca 55 m2 och består av en entré, vardagsrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Det finns 2 terrasser, en vetter mot havet och den andra mot en trädgård.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp

Närområde

Allmänt
Martinsicuro, en stad med cirka 17 500 inv. Det moderna Martinsicuro Lido är en väletablerad badort, en av de mest populära orterna i Abruzzo, med en stor strand och med finkornig sand.

Martinsicuro ligger på den norra gränsen av Abruzzo, några få km från en viktig hamn, San Benedetto del Tront. Martinsicuro är inte bara betyder sol och nöje, men också historia, kultur och tradition. I närheten finns det massor av städer med konst, gamla stadskärnor rik på historia med bevarade fantastiska monument från olika epoker.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

Martinsicuro Lido
Abruzzo

Pris:
80 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
55 m2
Ref.nr
CLAPCN622

Dela

Till toppen