Lägenhet 3:a med panoramautsikt från rymlig terrass i Notaresco

Lägenhet 3:a med panoramaterrass i Notaresco, Abruzzo, Italien. Lägenheten finns på andra våningen i en byggnad i den historiska stadskärnan. Lägenheten har ett kök med öppen spis, vardagsrum, studio, ett sovrum, badrum och en terrass med panoramautsikt. Boendearea om ca 80 m2, och terrass om ca 20 m2. Bra pris. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.
Boendeytan är ca 80 m2 och terrassen är ca 20 m2.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Kök med öppen spis, vardagsrum, studio, ett sovrum, badrum och en terrass om ca 20 m2 med panoramautsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Lägenhet 3:a med panoramaterrass i Notaresco, Abruzzo, Italien.
Lägenheten finns på andra våningen i en byggnad i den historiska stadskärnan. Lägenheten har ett kök med öppen spis, vardagsrum, studio, ett sovrum, badrum och en terrass med panoramautsikt. Boendearea om ca 80 m2, och terrass om ca 20 m2. Bra pris.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas med fönsterluckor

Närområde

Allmänt
Notaresco är en liten stad med 6 700 invånare. Staden ligger på en kulle 250 meter över havet och är omgiven av vingårdar och olivträd. Adriatiska havet med de vita sandstränderna är bara 14 km bort och till skidorten Prati di Tivo är det endast 50 km. Notaresco ligger i centrum av Vomanodalen, omgiven av vingårdar och olivträd. Även om det finns bevis på en tidigare bosättning, är stadens layout typiskt medeltida med höga hus som bildar stadsmuren. Numera har Notaresco utvecklats till en livlig modern stad med massor av affärer, barer restauranger och pizzerior, men med bibehållen historisk stadskärna. Staden har ett antal festivaler och evenemang under hela året, inklusive 2 veckors internationell turnering i Bocce.
Närservice
Notaresco är en liten stad med 6 700 invånare. Staden ligger på en kulle 250 meter över havet och är omgiven av vingårdar och olivträd. Adriatiska havet med de vita sandstränderna är bara 14 km bort och till skidorten Prati di Tivo är det endast 50 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

Notaresco
Abruzzo

Pris:
83 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Ref.nr
CLAPCN572

Dela

Till toppen