Attraktivt renoverad lägenhet 4:a med stor terrass.

Attraktivt renoverad lägenhet 4:a med stor terrass i ett gammalt fint hus i Penne i ett av barockhusen i stadens centrala delar. Lägenheten ligger på bottenvåningen med egen ingång och en stor 40 m2 terrass med härlig utsikt ända till bergen och Adriatiska havet. Boendearea om ca 140 m2 och består av 2 stora öppna vardagsrum, ett med kök, 2 badrum, 2 sovrum och en härlig mezzanine, hall, förråd och trappa till terrassen. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
140 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Attraktivt renoverad lägenhet med 2 sovrum med stor terrass i ett gammalt fint hus i Penne i ett av barockhusen i stadens centrala delar. Lägenheten ligger på bottenvåningen med egen ingång och en stor 70 m2 terrass med härlig utsikt ända till bergen och Adriatiska havet. Boendeytan är på cirka 140 m2 och består av 2 stora öppna vardagsrum, ett med kök, 2 badrum, 2 sovrum och en härlig mezzanine, hall, förråd och trappa till terrassen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fullt utrustat kök.
Två badrum.
Fullt utrustat kök
2 badrum

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Attraktivt renoverad lägenhet 4:a med stor terrass i ett gammalt fint hus i Penne i ett av barockhusen i stadens centrala delar. Lägenheten ligger på bottenvåningen med egen ingång och en stor 40 m2 terrass med härlig utsikt ända till bergen och Adriatiska havet. Boendearea om ca 140 m2 och består av 2 stora öppna vardagsrum, ett med kök, 2 badrum, 2 sovrum och en härlig mezzanine, hall, förråd och trappa till terrassen.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Övrigt
Denna högklassigt renoverade lägenhet som har utmärkt uthyrningspotential och är perfekt som fritidsboende och det är bara några minuter från alla butiker och service i denna livliga by. I anslutning till den stora terrassen finns dessutom två små separata rum och ett litet kök. Bra förbindelser med den regelbundna busstrafiken till Pescara och den dagliga bussen till Rom.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet. Penne är en livlig stad och centrum för en kommun av 12.000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
30 min till stranden.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

040-692 87 28

Lägenhet

Penne
Abruzzo

Pris:
295 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
140 m2
Biarea:
40 m2
Ref.nr
CLAA598

Dela

Till toppen