Vacker större egendom i Tourettes Sur Loup i ett lugnt område

Vacker större egendom i Tourettes Sur Loup i ett lugnt område med dominerande läge och panoramautsikt från Nice flygplats och bort mot St Tropezbukten. Villan i 3 plan har en tomt om 2500 m2 med vackert kaklad pool om 17 x 6 m. I entréplan en större hall, en studio om 45 m2 med duschrum, masterbedroom med badrum och klädkammare. En vacker trappa leder ner till det stora vardagsrummet om ca 100 m2 med matsal, ett inrett modernt kök med utgàng till täckta terrasser med panoramautsikt till havet, stort tvättrum samt ett sovrum med eget badrum på det här planet. Den nedre delen består av 2 stycken helt utrustade studios om 70 m2 med kök och badrum, gym, vinkällare och gott om förvaringsutrymme. 2 stängda garage. Praktfull egendom. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa hus på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
580 m2
Rumsbeskrivning
I entréplan en större hall, en studio om 45 m2 med duschrum, Master bedroom med ensuite badrum och klädkammare. En vacker trappa leder ner till det stora vardagsrummet om ca 100 m2 med matsal, ett inrett modernt kök med utgàng till täckta terrasser med panoramautsikt till havet, stort tvättrum samt ett sovrum med eget badrum på det här planet. Den nedre delen består av 2 stycken helt utrustade studios om 70 m2 med kök och badrum, gym, vinkällare och gott om förvaringsutrymme. 2 stängda garage.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
WC
7 WC.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla med annex och garage
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
Centralvärme
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker större egendom i Tourettes Sur Loup i ett lugnt område med dominerande läge och panoramautsikt från Nice flygplats och bort mot
St Tropezbukten. Villan i 3 plan har en tomt om 2500 m2 med vackert kaklad pool om 17 x 6 m. I entréplan en större hall, en studio om 45 m2 med duschrum, masterbedroom med badrum och klädkammare. En vacker trappa leder ner till det stora vardagsrummet om ca 100 m2 med matsal, ett inrett modernt kök med utgàng till täckta terrasser med panoramautsikt till havet, stort tvättrum samt ett sovrum med eget badrum på det här planet. Den nedre delen består av 2 stycken helt utrustade studios om 70 m2 med kök och badrum, gym, vinkällare och gott om förvaringsutrymme. 2 stängda garage. Praktfull egendom.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2500 m2
Typ: Trädgård, pool och terrasser
Tomtbeskrivning
Stor pool med solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Taxe foncière (fastighetsskatt): 2 500 Euro/år.

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Tourrettes Sur Loup
Franska rivieran

Pris:
2 725 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
580 m2
Tomtarea:
2500 m2
Ref.nr
TCR11203V

Dela

Till toppen