Rymlig 2:a i vacker byggnad från år 2011 med pool på området

Rymlig 2:a i vacker byggnad från år 2011 med pool på området och med panoramautsikt över hav och alper från en 20 m2 stor terrass i lugna kvarter. Lägenheten består av en entré, vardagsrum med inrett öppet kök, ett större sovrum med separat klädkammare. Badrummet har dusch och WC. Från vardagsrum och sovrum utgång till terrass. Säljs med privat stängt garage. Gångavstånd till mindre köpcentrum. Ypperlig till semesterboende och uthyrning. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
43 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av en entré, vardagsrum med inrett öppet kök, ett större sovrum med separat klädkammare. Badrummet har dusch och WC. Från vardagsrum och sovrum utgång till terrassen om hela 20 m2. Säljs med privat stängt garage..
Kök
Fullt utrustat kök med tvättmaskin.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns
Allmänt
Rymlig 2:a i vacker byggnad från år 2011 med pool på området och med panoramautsikt över hav och alper från en 20 m2 stor terrass i lugna kvarter. Lägenheten består av en entré, vardagsrum med inrett öppet kök, ett större sovrum med separat klädkammare. Badrummet har dusch och WC. Från vardagsrum och sovrum utgång till terrass. Säljs med privat stängt garage. Gångavstånd till mindre köpcentrum. Ypperlig till semesterboende och uthyrning.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Staden Antibes är en perfekt vykortsbadort vid Medelhavet mellan Nice och Cannes. 1500-talsmurarna ligger runt den gamla staden med sina smala kullerstensgator, blomster- och grönsaksmarknaden och den gamla hamnen. Antibes växte fram från den antika grekiska handelshamnen i Antipolis, var starkt befäst av Vauban under 1600-talet och på 1900-talet blev det en favoritort för många konstnärer och författare, som Picasso, Nicolas de Staël, Max Ernst och romanförfattaren Graham Greene.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

Antibes
Franska rivieran

Pris:
294 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
43 m2
Ref.nr
CFR12091A

Dela

Till toppen