En modern lägenhet 2 rum och kök i Careidalen i Menton

En modern lägenhet 2 rum och kök belägen på 3:e våningen, i
gott skick, i Careidalen i Menton. Boarea om 50 m2 plus balkong med västerläge. Soligt läge, perfekt första köp och för att hyra ut. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Franska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Franska rivieran.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
50 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, ett sovrum, en gästtoalett och ett badrum, samt en balkong.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 8, hiss finns
Allmänt
En modern lägenhet 2 rum och kök belägen på 3:e våningen, i
gott skick, i Careidalen i Menton. Boarea om 50 m2 plus balkong med västerläge. Soligt läge, perfekt första köp och för att hyra ut.

Byggnad

Byggnadstyp
8-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 150 Euro/mån.
Taxe foncière (fastighetsskatt): På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Menton är en kuststad belägen på Franska rivieran mellan Monaco och Italien. Staden har knappt 30.000 invånare och ligger utsträckt längs havet öster om Cap Martin. Orten är mycket populär bland engelsmännen, som i 1900-talets början byggde ett antal storslagna hotell runt stadskärnan. Idag är flertalet av dessa hotell ombyggda till lägenheter, och Menton är en ganska stillsam ort jämfört med de andra större tätorterna längs rivieran.

Den äldsta delen av Menton klättrar uppåt längs en brant klippa, och här är husen nästan byggda ovanpå varandra. På väg upp längs klippan passerar man två vackra barockkyrkor, och längst upp ligger kyrkogården. Nedanför klippan ligger det moderna Menton, med vackra gamla hus längs en ståtlig boulevard och vindlande gågator med affärer och restauranger. Öster om klippan ligger en stor småbåtshamn som vetter mot den italienska gränsen en kilometer bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

Menton
Franska rivieran

Pris:
199 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
50 m2
Ref.nr
CMEV00461

Dela

Till toppen